Monday, April 23, 2012

Pahaa mieltä

Tänään tuli töiden merkeissä vastaan viikon kusipää, vaikka on vasta maanantai. Asiakkaan luo mennessäni ja asiakkaalle asiani esittäessäni tämä keski-ikäinen mies totesi että "Puhu norjaa, mä en ymmärrä sun puheesta mitään". Ja sellainen ivallinen hymy päälle. Jos äijä ei olisi ollut tilanteessa asiakas olisi varmasti saanut kipakan kommentin, mutta nyt en tietenkään voinut sanoa pahasti. Ainoastaan hymyillä, pahoitella ja kertoa että opettelen kyllä koko ajan. Kotona T lohdutti ja väitti puheeni olevan erittäin ymmärrettävää, lisäten vielä että idiootteja on joka maassa.

Yllättävän pienellä sitä saa pilattua toisen ihmisen päivän, muutama hyvin valittu sana ja johan uppoaa. Paskamainen fiilis seurasi kotiin asti, onneksi on kotona mies joka ymmärtää. Kysyi vielä että pitääkö hänen käydä vähän keskustelemassa norjaksi... Mieli teki antaa osoite :)

3 comments:

  1. Asiakaspalvelussa musta olis ihan parasta sellainen päivä kun saa sanoa ihan sitä mitä haluaa....

    ReplyDelete
  2. Huh, aika törkeä! Ilmeisesti tuolla miehellä ei omat asiat ole aivan kunnossa jos pitää tarkoituksella toiselle v-tuilla. Ja tuollaisia päiviä tulee aina välillä, mieleen tulee eräs asiakaskin joka käytti puhelinsoiton minulle huutamiseen viime vuonna. Aiheetta. Hän tosin sitten soitti ja pyysi anteeksi seuraavana päivänä. Hah. :)

    ReplyDelete
  3. Tapaus jäi onneksi ainoaksi negatiiviseksi koko viikolle, ja noita idiootteja ei kai voi välttyä tapaamasta aina välillä..

    ReplyDelete