Friday, November 22, 2013

Rillipöllö reissaa

Näin perjantain kunniaksi suoritin pienen laskutoimituksen: Mulla on 7 työpäivää omalla konttorilla ennen joulua! Olen ottanut pari joulunaluspäivää vapaaksi, ja loppu aika kuluu työreissuissa. Aika piristävää, johan täällä on ehtinyt istuakin...

Huomenna suuntaan Osloon, eli otan pienen varaslähdön työmatkaan. Yövyn kavereilla, ja samaan iltaan osui aivan sattumalta erään motoristileidin synttärit. Pitänee siis lähteä isolle kirkolle kekkeröimään :) Tämä ilta kuluu varmaankin pakkaillessa, ja jännitysmomenttia tuovat sääennusteet. Tänne on luvattu TODELLA kurjaa keliä viikonlopuksi, ja lämpötilojen heitellessä nollan molemmilla puolilla on vaarana myös lumivyöryt. Mikä siis tarkoittaa sitä että "meidän tie" kaupunkiin saattaa olla suljettu. Mikäli kaupunkiin asti pääsee, on vaarana että lento on peruttu lumimyräkän takia.. Pakkaan silti kamat valmiiksi ja toivon parasta.

Hain keskiviikkona töiden jälkeen uudet silmälasini, ja sen jälkeinen aika onkin mennyt totutellessa. Laseja pitää pitää tietokonetta käyttäessä ja lukiessa, ja voi pitää myös muuten. Ajattelin nyt ensin totutella käyttämään niitä ihan vain lukulaseina, ja katsoa sitten myöhemmin josko niitä alkaisi pitämään muutenkin. Mulla kun ilmeni olevan hieman hajataittoa, niin korjaisivat sitä sitten ihan koko ajan. Silmien väsyminen töissä on jo loppunut, mutta totuttelemista on vielä. Ajoittain huippaa hieman ja eilen onnistuin taikomaan itselleni päänsäryn, mutta eiköhän nuo sivuoireet häviä kunhan ehdin opetella rillipöllöksi. Rillien merkki on muuten tämä. (Ja ei, noilta sivuilta ei löydy kehysten malleja, älkää kysykö miksi...)

3 comments:

 1. Joo, kannattaa pitää kokoajan. Toi hajataitto on viheliäinen veijari. Ei nää lähelle eikä kauas tarkasti.

  ReplyDelete
 2. Sulla siis samat diagnoosit kun tälläkin rillipöllöllä :) Mä opettelin ensin pitään kokoajan ja nyt hyvä kun muistan töissä pistää päähäni... siristelen vaan kun en meinaa rivillä pysyä ja ihmettelen missä vika ?
  -jenni-

  ReplyDelete
 3. No nythän mä vasta hokasin että tänne on joku kommentoinutkin. Rillit pysyy jo nenällä melkein koko ajan.

  Terveisiä vaan Irmelille Manseen ja "Anonymous"-jennillekin. :)

  ReplyDelete