Thursday, November 14, 2013

Tikkulihaa mehumaijalla

Olen manannut parina syksynä mielessäni sitä ettei täällä myydä mehumaijoja. Paikalliset kun tuppaavat keittämään mehunsa, sillälailla vanhanaikaisesti, mikäli eivät tyydy kaupan valikoimiin. Eilen törmäsin tällaiseen:


Ja tämähän ei siis ole laatikon tekstin mukaan mehumaija, vaan tarkoitettu jouluisen pinnekjøttin valmistukseen. En kuitenkaan syöksynyt samantien laatikko kainalossa kassalle, vaikka kattila näin joulun alla tarjouksessa olikin. Syystä että mokomalle tornille oli pistetty hintaa melkein 900 kr. (~110€) Taidan käydä joulun kieppeillä Suomessa kaupoilla, netissä näkyi olevan ainakin yksi maija hintaan 35€. Säästyneillä rahoilla voin ostaa vaikka salmiakkia. Koko rahalla. :)

3 comments:

  1. Thäh?! Mihinköhän tuota letkua tarvitaan pinnekjøttin valmistuksessa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sillä letkulla otetaan se liemi talteen :) Mä lorautan sitä hieman lanttumuusin joukkoon.

      Delete