Sunday, February 5, 2012

Jopas jopas

Enpäs ole hetkeen muistanut kirjoitella, ja kun katsoin viimeksi kirjoittamaani tekstiä tuli hieman outo tunne. Olenko mä oikeasti ollut noin vihainen? Jostain pianonsoitosta? Kai asia on eri kun sitä pitää kuunnella koko viikonloppu, mutta unohtuu kuitenkin samantien kun soitto loppuu :) Naapurissa on ollut viimepäivät hiljaista, lievätkö viikonloppureissussa.

Täällä on tullut muutaman viikon ajan lunta. Ensin tuli viikossa puolisen metriä, ja sen jälkeen melkein joka päivä sillälailla hiljalleen. Tiedättehän miten lumi leijuu alas suurina hiutaleina? Pakkaset eivät ole olleet lähelläkään Suomen lukemia (onneksi), joten ei ole tarvinnut pukea itseään Michelin-mieheksi. T:llä tosin on norjalaiseen tyyliin paksu untuvatakki, joten se näyttää tuolta heti syksystä lähtien :)Kuvista tuo vasemmanpuoleinen on otettu ennen joulua kun täällä oli hetken aikaa lunta maassa. Siis vain pari senttiä joka sekin suli pois. Oikeanpuoleisen kävin näppäämässä juuri äsken, kinos terassilla on noin polvenkorkuinen.


2 comments:

  1. Täällä semmonen 30 senttiä lunta,kävin just hiihtämässä,ladut vaan on vähän huonoja kun ne on tämmösii oma tekosia.Pakkanen sentään vähän hellitti 6-7 astetta nyt iltapäivällä ja ihanan aurinkoista.

    ReplyDelete
  2. Onpas siella lunta:) Taalla paljon vahemman kuin viime vuonna esim. Mutta pakkanen paukkuu.. -30! Sinulle on haaste blogissani:)

    ReplyDelete