Thursday, February 23, 2012

Kukkaa pukkaa

Se taitaa olla kevät tulossa. Tänne etelään. :) Puolitoista viikkoa sitten sunnuntaina täällä oli ensimmäinen todella lämmin ja keväisen aurinkoinen päivä. Ihmiset viettivät tuota äitienpäivää ulkoillen, ja niinpä mekin käytiin hieman reippailemassa. Niinkuin kuvasta näkyy niin oli jo hieman tiessäkin sulaa asfalttia näkösällä.


Nyt, vajaat kaksi viikkoa noiden kuvien ottamisen jälkeen pukkaa kukkapenkistä jonkun sortin rehua ylös. Vielä en tiedä mitä sieltä paljastuu, mutta voisiko olla helmililja? Mielestäni tulppaaniksi hieman liian siroa, ainakin toistaiseksi. Jäämme jännityksellä odottamaan. Terassillakaan ei muuten ole kun vajaat parikymmentä senttiä lunta, ja tiet ovat jo sulat. Sillälailla kunnolla, että kohta voisi alkaa harkita moottoripyörän laittoa :)


Ja se pukkaa tänään muutenkin kukkaa, T toi koulusta tullessaan puskan ruusuja. Ihan tosta vaan :) Ja pystyin kuin pystyinkin pitämään sisälläni sen perinteisen kysymyksen: "Mitä pahaa sä nyt olet tehnyt?" Kiitin vain kauniisti ja totesin että hänellä taisi olla hyvä päivä tänään. En siis valita, tällaisesta luksuksesta pitää nauttia!


2 comments:

  1. Vai pukkaa kukkaa - meillä satoi lunta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä varmaan tulen hehkuttamaan tästä etelän aikaisesta ja pitkästä kesästä niin pitkään kun me ollaan täällä. Ja muistelen kaiholla kun palataan Tromssaan... Ei siis tule jäämään ainoaksi postaukseksi aiheesta! Mukavia hiihtokelejä sinne! :)

      Delete