Monday, February 6, 2012

Päivän haasteet

Eilen päätin aloittaa hieman reippaamman elämän, ja tänään nousin kuin nousinkin ylös samaan aikaan kun T valmistautui kouluunlähtöön. Ylimääräisen kahvikupillisen se vaati, mutta siihen mennessä kun T tuli puoli kahdelta kotiin olin jo ehtinyt kokata ja syödä aamiaisen, siivoamaan koko huushollin, hakemaan paria eri työpaikkaa ja pelaamaan tietokoneella lukemattoman määrän pasiansseja. Niin ja ripustamaan yhden taulun. :) Kun auto kotiutui miehen myötä kotiin, kävin sitten vielä siihen päälle salilla. (Lue: saunassa. Kyllä mä siellä oikeasti treenaankin mutta itselle se tärkein osa tulee reenin jälkeen)

Osuin muuten salille samaan aikaan lukioluokan kanssa, ainakin ikärakenteesta päätellen. Kyllä hymyilytti kun siinä toisella silmällä seurailin tuota teinien soidinkäyttäytymistä. Pojat reteenä pistivät laitteisiin hirmuiset painot ja tytöt sitten vimpan päälle muodikkaissa salikamppeissa ja tukka ja meikit ojennuksessa hihittelivät somasti. Huoh. Älkää vain sanoko että olen itse joskus ollut samanlainen, en ikinä tunnusta! :) Porukasta muuten erottuivat myös ne hiljaisemmat ja "ei-suositut" pojat. Ne olivat niitä jotka eivät pitäneet itsestään ääntä eivätkä yrittäneet leikkiä aikuisempaa kuin olivatkaan. Tosin heidän treenaamisensa näyti olevan enemmän leikinoloista, ilmeisesti tavoitteena eivät olleet suuret muskelit. Tyttöjen vastaavaa ryhmää ei näkynyt, voiko se olla että kaikki ovat noita Paris Hilton-kopioita nykyään? Kertokaa ettei se ole totta, muuten näyttää tulevaisuus aika synkältä...

Kotiin tultua olikin aika rauhoittua hetkeksi ja tsekata seuraamieni blogien päivitystilanne. Olihan niitä päivittynyt, ja Kalamuija oli mennyt heittämään haasteella. Eli minut haastettiin nimeämään 5 blogia joita seuraan. Niiden pitää lisäksi olla sellaisia joilla ei ole vakituisia lukijoita yli kahtasataa.. Ei kun tarkistamaan tilannetta. Norjansuomalaisten joukossa on varmasti sellaisia, mutta ajattelin aloittaa niistä muista :)

Ensimmäisenä löytyi Ai kauheeta, teräväkynäinen seniori mäyräkoirineen. Seuraavaksi pompsahti esiin harvakseen kirjoitteleva Any in NZ, ulkosuomalainen Uudesta-Seelannista. Muitakin löytyi mutta koska ne eivät olleet päivittyneet tälle vuodelle, päätin valita loput kolme näistä norskeista. Eli: Tromssan Tuulia, Tuulan Turinat ja Norjalainen päiväkirja! Teidät on haastettu!

2 comments:

  1. Kiitos haasteesta! Täytyypä ruveta miettimään vastaustani :)

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia haasteesta. Vastataan :).

    ReplyDelete