Tuesday, February 7, 2012

Tyttöilyä

Tuohon eiliseen teinityttöjen tyttöilyyn voisin lisätä että kyllä minäkin sen osaan, sen tyttöilyn. Ei, en meikkaa kuntosalille mennessäni, ja käyn kaupassa tennareissa. Muistan yleensä jopa harjata hiukseni ennen ihmisten ilmoille lähtöä :) Se mihin meikäläinen on alkanut viime aikoina panostaa, on kynnet. Mulla on todella hauraat ja taipuisat kynnet, ja Suomessa asuessani kävinkin ystävälläni joka edulliseen hintaan värkkäsi geelikynnet reilun kuukauden välein. Täällä nuo geelivahvikkeet (on muuten oikeasti vahvat, ennemmin katkeaa sormi kuin kynsi :)) on ihan järjettömän kalliita, joten on pitänyt keksiä muita vaihtoehtoja. Siskolta sain vinkin hyvälaatuiseen kynsilakkaan, jota pitikin sitten ihan kokeeksi ostaa. Kyseessä on OPI-niminen merkki, ja ainakin toistaiseksi vaikuttaa hyvältä. Uutuutena (ainakin minulle) on graffiti-kynnet, jolloin tavallisen kynsilakan päälle laitetaan eriväristä lakkaa, joka kuivuessaan halkeilee graffitimaisesti. Näin ikään:


Eikös tyttöilyä tai ainakin naismaista käytöstä sanota olevan sekin kun muutellaan huonekalujen paikkoja? Tein nimittäin tänään sitäkin, tosin vähän niinkuin pakon edessä. Me kun ostettiin se uusi TV-taso sekä seinähylly niin vanha taso jäi tietenkin virattomaksi. Samaten kun se hylly odottaa Tromssaan paluuta ennen seinälle pääsyään, täällä kun TV:n takana oleva seinä ei ole tarpeeksi leveä. Kuitenkin, kaikki ylimääräinen meillä kasaantuu vierashuoneeseen ja ihan siitä syystä että varasto on pieni ja täynnä. (Osittain kalustetun vuokrakämpän "tarpeettomia" huonekaluja ei kai oikein voi heittää poiskaan..) Joten niitä piti ihan käytännön syistä vähän järjestellä. Kuluuhan se aika vaikka hyllyköitä siirrellessä.

Eilen illalla oli ainakin täällä todella valoisaa, täysikuun myötä tietenkin. Pilvet olivat vain ohutta harsoa, ja kuu valaisi maisemaa täydeltä terältä. Piti oikein ottaa kamera pihamaalle mukaan ja yrittää ottaa kuvaa. Pitäisi oikeasti varmaan mennä valokuvauskurssille, jotta näistä näpsyistä saisi jonkin näköisiä.. Mutta tässä vielä teille Etelä-Norjan helmikuista kuutamoa, vassokuu.1 comment:

  1. Ihqua!!1!!! :-) OPIn Nail Envy vielä alle, niin vahvistuu kynnet. Itse harkitsen kalkin ja biotiinin syönnin aloittamista, kun nyt talvella kynnet katkeaa pienimmästäkin kolhusta. Mulla on ehkä millin pidemmät kuin sulla tällä hetkellä. Pitääkin laittaa nykyisistä kuva FB:iin. Testailen tällä hetkellä Konad laattoja. Tulee hienot kynnet, mutta älyttömän aikaa vievää ja hirveetä suttaamista.

    ReplyDelete