Monday, March 19, 2012

Hissukseen

Me on vietetty jokunen päivä melkoista hiljaiseloa (jos ei siis lasketa perjantaista suominaisten iltaa kera viinin ja juustojen). Ollaan nyhjötetty kotona, katseltu telkkaria ja vaan touhuiltu nurkissa. Sain T:n esimerkiksi vihdoin ja viimein kiinnittämään meidän uuden hattuhyllyn sekä peilin seinään. Se homma on roikkunut ihan vain sen takia, että meidän vuokrasopimuksessa lukee ettei seiniin saisi porailla reikiä. Nyt kun talon omistajat on siellä Teneriffalla, niin heti oltiin rikollisia :) Se hattuhylly me kyllä ajateltiin jättää tänne kun muutetaan pois, se on aika pieni ja halpa (kai noin 12 euroa a`la Ikea). Meidän eteinen siellä pohjoisessa on niin suuri, että tuollainen pikkuhylly olisi siellä aika naurettavan näköinen.

Lisäksi me ostettiin sellainen halpis-pallogrilli. Meidän krematorio on pohjoisessa eikä viitsitty ostaa toista hirmuista kaasugrilliä joten päädyttiin siis vaatimattomaan versioon. Mikäli keli sallii niin tyypataan se varmaan huomenna.

Tänään salin saunassa makoillessani tuli taas hieman pohdittua tätä nykyistä tilannetta, ja totesin että munhan pitäisi olla ihan tyytyväinen. Mulla on ihana mies, mä olen terve ja elän seikkailussa. On ollut rohkeutta muuttaa uuteen maahan, opetella kieli (no okei, melkein) ja kokea hirveästi uusia asioita, tavata uusia ihmisiä ja saada uusia ystäviä. Se ei mikään maailmanloppu ole jos joutuu olemaan jonkun aikaa ilman töitä. Ei täällä nälkään kuitenkaan kuolla...
Joten seuraavan kerran kun tulee kitistyä turhanpäiväisyyksistä niin muistuttakaapas joku miten ne asiat oikeasti on :)

Nyt mä jatkan elämästäni nauttimista, mukavaa illanjatkoa teille!

Mulla muuten kukkii kliivia.. :)


1 comment:

  1. Hieno kukka.Iskä on kiipulla metsätöissä ja mulla jalassa varmaan joku penikkatauti kun on tuosta etusäärestä niin kipeä.Aurinko paistaa että ei muuta kun kevään jatkoja.

    ReplyDelete