Friday, March 9, 2012

Näin kulutan aikaa..

Myönnetään, että tämä lomautettuna olo alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää. Kotona on nyt tullut istuttua pari kuukautta ja alkaa kämppä käymään kohta pieneksi. Huolimatta kuntosalilla käymisestä ja muusta ulkoilusta päivät alkavat tuntua pitkiltä. Tietysti esimerkiksi viimeviikkoinen Tanskan reissu piristi kummasti, mutta kotona oli vastassa taas tylsä arki. T käy siellä koulussa, ja minä kökötän päivät kotona. Nyt olisi tietysti aikaa harrastaa vaikka mitä, mutta ei pelkällä päivärahalla kovin kummoisia harrastuksia aloiteta :)

Luonnollisesti käyn joka päivä katsomassa netissä uudet työpaikkailmoitukset ja joka viikko tulee lähetettyä CV useaan eri paikkaan. Tällä viikolla esimerkiksi olen hakenut esimiestehtäviin, arkistohommiin, logistiikkapuolelle sekä ihan varastotyöntekijäksi. Alkaa vähitellen tympimään kun juuri muuta kontaktia noista firmoista ei tule kun se "kiitos hakemuksesta mutta valitettavasti blaa blaa blaa"-sähköposti.

Tällä viikolla olen yrittänyt kehitellä tekemistä mitä omituisimmin keinoin (kuntosalin, ulkoilun, pyykinpesun, siivoilun ja muun normaalin kodinhoidon lisäksi). Esimerkiksi pelasin facebookin Angry Birds -pelin kaikki osiot kolmeen tähteen. Kun olin sen saanut tehtyä aloin yrittämään kolmen parhaan joukkoon pääsyä ystävieni keskuudessa. (Se "urakka" on vielä vähän kesken) Muutenkin nuo netistä löytyvät pelit koukuttavat kummasti. Eniten kuitenkin niille jotka minut tuntevat kertoo tylsistymiseni tasosta se, että pesin eilen ikkunat. Ihan vapaaehtoisesti, ajankuluksi, vaikkeivät olleet edes kovin likaiset. Niille jotka minua eivät tunne, voin valoittaa että ikkunoiden pesu on se inhokkityö numero 1...

 


4 comments:

 1. Minä olin ensimmäisen lähes vuoden Norjassa täysipäiväinen kotirouva. Jossain vaiheessa alkoi se siivoaminenkin tympiä ja päivä saattoi yllättäen vilahtaa ohi jotain ihan olematonta nyhjätessä. Ja niitä työhakemuksia lähetellessä... Täydet sympatiat siis sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti myötäelämisestä, kieltämättä joskus päivä on ohi ihan melkein tekemättä "mitään". :)

   Delete
 2. Tsemppiä työnhakuun! Jos ikkunoiden pesu edelleen "kiinnostaa" niin meille voi tulla tänne etelämpään vierailulle! :) Tai sitten odotan isovanhempien visiittiä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taidan kuitenkin olla perustamatta ikkunoiden pesupalvelua.. Se ei todellakaan ole mitään mielipuuhaa. Ja ettehän te sitäpaitsi ole juuri koskaan kotonakaan, aina menossa :)

   Delete