Thursday, March 22, 2012

Kesä ja kärpäset!

Täällä on tänään ollut aivan uskomattoman upea keli! Aamusta jo tuntui että tulee lämmin päivä joten sijoitin takamukseni terassin tuolille ja söin aamiaisen ulkona. Sen jälkeen vaihdoin varusteiksi ison lasin vettä, aurinkolasit ja sudoku-lehden. Ja kyllä siinä olikin lämmin. Tarkenin hihattomassa t-paidassa ja kesähousuistakin piti kääriä puntit kun niin lämmitti. Ehkä tunnin istuttuani hoksasin että aurinkorasva olisi varmaan paikallaan, ja eikun etsimään kaappien kätköistä. Arvatkaa löytyikö? Meillä taisi olla muuttoa tehdessä kaikki purkit hieman vanhahkoja, joten luulen ajatelleeni että pitää kuitenkin ostaa uusi. Ainoa minkä löysin, oli pienehkö kasvovoideputeli jossa näytti olevan kerroin 15. Sitä oli sitten pakko lääppiä naamaan, käsivarsiin ja hieman rintakehällekin, meikäläinen kun muistuttaa kohtalaisen nopeasti keitettyä rapua jos pidempään on auringossa.

T:n tultua koulusta päätettiin vihdoin testata se grilli, olin siinä hieman jo valmistellut sapuskoita joten ei muuta kun hiilet grilliin. Menu koostui tänään porsaankyljyksistä, täytetyistä tomaateista, salottisipulista ja suppilovahveromuhennoksesta. Nam!

Iltasella aurinko menee talon (tai oikeastaan talon takana olevan nyppylän) taakse, joten piti siirtyä sisätiloihin. Pelistä huomasin saaneeni rusketusraidat. Siis minä! Yhdessä päivässä! Uskomatonta!!


Täällä on tapana ostaa pääsiäisenä lapsille iso pahvinen tms. pääsiäismuna joka täytetään herkuilla. Ensimmäiset tarvikkeet tulivat kauppojen hyllyille varmaan jo kuukausi sitten, jolloin menin puolileikilläni mainitsemaan T:lle että kai sekin sitten minulle hommaa tuollaisen. Tänään tuon "grillijuhlan" ja jälkkärinä olleiden mansikoiden jälkeen sain kuin sainkin pääsiäismunan. Hieman etukäteen kylläkin mutta perusteluna oli etten voi sitä kuitenkaan ottaa mukaan pääsiäisreissulle Tromssaan. Minusta se on hurjan hieno! (Eikä nuo herkutkaan olleet hullumpia..)


1 comment:

  1. Ihana pääsiäismuna! Mulla on yksi vähän saman tyyppinen.

    Sinulle olisi tunnustus blogissani!

    ReplyDelete