Wednesday, March 14, 2012

Loma auringossa

Mun tekisi ihan hirveästi mieli lähteä etelään lomalle. Jonnekin lämpöiseen jossa voisi köllötellä altaan reunalla, syödä iltaisin hyvää ruokaa kun olisi ensin päivällä käynyt sukeltamassa, nähnyt ehkä mureenan, kilpikonnan ja delfiinin. Vuokrata ehkä moottoripyörä ja käydä ajelemassa niillä seuduilla joille turisti harvemmin eksyy. Nauttia pimeistä ja lämpimistä öistä, juoda pari hyvää drinkkiä ennen kuin menisi nukkumaan ihanan viileään ilmastoituun hotellihuoneeseen. Mutta mutta. T:llä on tuo koulu, eikä päivärahoilla kovin kauas seikkailla :(

Kilppari Hurghadan sukelluksella 2010

Tänään sain tosin hieman korviketta, vai pitäisikö sanoa maistiaisia etelän lomasta. Tiedättehän sen tuntemuksen, kun lomalla menette aamulla parvekkeelle ja ilma on hieman kostea ja viileä yön jäljiltä mutta tunnette että on tulossa lämmin päivä? Täällä tuntui aamulla juuri siltä, otin läppärin ja kupin kahvia ja siirryin terassille nauttimaan aamuhetkestä. (Ja istun täällä vieläkin, joudun ehkä hetken kuluttua ottamaan hupparin pois ja istuskelemaan pelkällä t-paidalla :)) Ainoa seikka joka hieman laimentaa tätä iloa on joku kulmakunnan kolli joka on keväthuumassaan käynyt merkkaamassa reviiriään johonkin lähelle.. Hieman tuoksahtaa, ei tosin kovin vahvasti. Onneksi.

Se maanantainen haastattelu ei sitten ollutkaan haastattelu. Aamulla vielä puhelimessa minulle sanottiin että haastattelun kellonaika ilmoitetaan puoliltapäivin. Joskus kahden kieppeillä sain tekstiviestin että katsellaanpa nyt vielä. Että se siitä sijaisuudesta varmaan sitten. Onneksi tämä aurinkoinen keli valaisee hieman tuota pääkoppaakin, ei jurpi yhtään niin paljon kun vastaava tilanne tekisi talvisaikaan. Uutta hakemusta putkeen vain, pakko se jossain vaiheessa on tärpätä!

Edit: Noin tunti tämän postauksen jälkeen kävi naapuri kysymässä voitaisiinko me ottaa viikon ajan heidän postinsa. Kun ovat juuri lähdössä Teneriffalle. Voi kateuden vihreys!

No comments:

Post a Comment