Monday, March 12, 2012

Peukut pystyyn!

Kannattaa se näemmä joskus hieman valittaakin, perjantaisen käninäpostauksen jälkeen minulle soitettiin eräästä firmasta jonne suuntaan tänään työhaastatteluun! Kyseessä on määräaikainen sijaisuus, ja homma on logistiikkaa, tilauksia sisään ja ulos, sekä laskujen seurantaa. Saapa nähdä. Kokemusta tuollaisesta hommasta on hieman, en kuitenkaan päätoimisena ole koskaan noita hommia tehnyt. Toivottavasti tärppää.

Ainut kysymysmerkki on tuo Navin (paikallisen työkkärin) päivärahahomma. Eli jos nyt saan/otan tuon määräaikaisen työn, niin se kestää yli lomautukseni päättymisen. Pitäisi siis irtisanoutua vakkaripaikasta jotta voi olla määräaikaisena. Sijaisuuden päättymisen jälkeen ei nyt sitten ole mitään hajua tuleeko päivärahaan karenssia, mikäli jatkosopparia ei tipu/uutta työtä löydy. Soitin jo Naviin kysyäkseni asiaa, ja kaksi eri ihmistä myönsi ettei heillä ole mitään hajua. Käskivät kääntyä asianajajan puoleen! Että sellaista palvelua..

Katsotaan nyt miten tilanne etenee, ja toivotaan parasta.

Meillä muuten kukkapenkkiin näyttää ilmestyvän myös tulppaaneja krookusten kavereiksi. Eilen niissä pörräsi hirmusti ampiaisia ja kimalaisia, ei vissiin ole kauheasti vielä lähiseudulla muita kukkia.. Notta eilinen tuli seurailtua kukkia ja mehiläisiä :)


4 comments:

 1. Tarvitseeko sinun irtisanoutua vakityöstä? Entä jos otat virkavapaata (permisjon) sinne asti kun määräaikainen työ kestää?

  Oletko missään liitossa jäsenenä? Sieltä saa aina apua tämmöisissä asioissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En kuulu liittoon, mutta ajattelin nyt ensin katsoa jos edes saan sitä paikkaa. Murehditaan vasta sitten :)

   Delete
 2. Hieno homma! Toivottavasti haastattelu meni hyvin!! Ja noista lakipykälistä en itse tiedä yhtään mitään....

  ReplyDelete
 3. Hienoa, että asiat alkavat vähän edistymään. Navin vastauksista erinäisiin kysymyksiin minulla on aika saman suuntaisia kokemuksia. Valitettavasti...

  ReplyDelete